3 GRUNDE TIL HVORFOR PIGER KAN FÅ ET STIPENDIUM PÅ ET AMERIKANSK COLLEGE/UNIVERSITET

Der er sådan en stor mulighed for talentfulde piger for at komme på college/universitet, så hvis du er interesseret I at studere og har talent i din sport i alderen 14-20 år, er der en stor mulighed for at du kan komme til USA og på college/universitet. Læs mere hvorfor:

Vores organisation, AthletesUSA/Warubisports har hjulpet hundredvis af talentfulde piger med at få et stipendium inden for fodbold, golf, tennis, svømning, volleyball m.m. til Amerikanske universitet og colleges.

Det er muligt at få et stipendium der kan dække 1-100 % af udgifterne ved at gå på universitet (tuition, husleje og mad) – til at hjælpe dig med at studere en bachelor og dyrke elitesport på fuld tid i nogle af de bedste faciliteter/niveauer inden for kvinde sport.

Vi er stolt over alle de piger vi har hjulpet. Men vi vil gerne hjælpe flere! Der er sådan en stor mulighed for talentfulde piger, her er hvorfor:

  • Der er flere stipendium for piger end drenge!
    • Grundet reguleringer i college sports i USA, er det påkrævet at fordelingen af stipendium er lige imellem mænd og kvinder. Grundet Amerikansk Fodbold ofte har over 100 spillere på deres hold, betyder det at der ofte er flere stipendium i andre sportsgrene for piger. Sports såsom Fodbold, Tennis, Golf m.m. har flere stipendier at give til deres kvindelige sportsudøvere.
  • Livs erfaring
    • At studere i et andet land er livs forandrende. Du kommer til at se verdenen fra et andet perspektiv, få nye venner fra forskellige lande og kulturer og opbygge at netværk fra hele verdenen, med holdkammerater og andre med studerende. Du kommer til at spille den sport du elsker imens du studerer hen imod din fremtid. At være en ”student-Athlete” i USA vil du se mange dele af det store land og opleve mange fantastiske ting.
  • Din Fremtid
    • Få dig til at skille ud fra mængden! Dit CV vil være så meget stærkere hvis du kan vise at du har gjort noget anderledes ved at studere i et andet lang. Arbejdsgivere elsker at arbejde med atleter som er disciplinerede, selv-motiverede og målrettede. Det er en ekstra bonus der er ved at dyrke sport i USA. Hvis du er blandt de bedste kan du endda nå til det professionelle niveau inden for din sports – college sport er anerkendt som en god platform inden det professionelle niveau.

Processen ved at få et sports stipendium taget noget tid, så det er smart at starte i god tid (vi anbefaler at starte 8-18 måneder før start) og helst før du er færdig med gymnasiet. Dette er chancen for at prøve noget anderledes og samtidig blive belønnet for alt det hårde arbejde du har gjort i din sport ved at få et stipendium, der kan være mange tusinde værd, samtidig med at du får en bachelor!

For mere information, læs mere på vores hjemmeside:

https://athletes-usa.dk/sports-stipendium