Tennis Stipendium i USA

Tennis Stipendium i USA

Tennis er en meget populær sport på de amerikanske universiteter. Cirka 1.100 universiteter tildeler stipendier hvert år.

TENNIS DANMARK OG USA ER FORSKELLIGT

Grundlæggende har NCAA Division 1 i gennemsnit det højeste atletiske niveau og de største colleges, men: Opdelingerne er ikke klassificeret efter holdets præstation, men efter andre kriterier (f.eks. Universitetets størrelse). Så de bedste hold i Division II er markant bedre end middelmådige hold i Division I.

I NCAA Division 2 kan du finde mindre colleges sammenlignet med Division 1. NCAA Division 3 kan beskrives som den svageste division. I NCAA Division 3 tilbydes ingen sports stipendier, men kun akademiske stipendier. NAIA ligner ydeevne som NCAA II, men tilbyder færre sportsgrene. Collegene i NJCAA er to-årige skoler med forskellige niveauer, der ofte bruges som et indgangs punkt for senere overførsel til et større college/ universitet.

 

HVORNÅR ER DET BEDSTE TIDSPUNKT AT REJSE TIL USA FOR AT FÅ DET BEDSTE MULIGE TENNIS STIPENDIUM

Det bedste tidspunkt at rejse til Amerika med et tennis stipendium er lige efter at have uddannet sig fra gymnasiet eller op til to år senere. Atleter i alderen 18 til 24 år kan spille på et amerikansk universitet. For ældre atleter er det også muligt at modtage et stipendium (for eksempel i NAIA), men dette sker kun i ekstraordinære tilfælde. Trænere henvender sig i stigende grad til yngre atleter for muligheden for at arbejde med atleten over en længere periode. Det er også muligt at rejse til USA i et, to eller tre år. Dog med hvert år, der går, vil du have det sværere at få gode stipendier, og værdifulde års støtteberettigelse trækkes fra. Derfor, jo før jo bedre! Vi anbefaler, at du starter ansøgnings processen for et sports stipendium så tidligt som muligt, da dette er din bedste chance for et tennis stipendium.

TENNIS SÆSON I AMERIKA

Tennissæsonen starter altid i foråret (Forårs sæsonen, januar). Vi anbefaler også, at du ansøger om et tennisstipendium til efteråret (efterårs sæsonen, august), da du allerede er i holdet i forrebedelsesfasen. Anssøgningprocessen skal startes mindst 8-18 måneder før sæsonstart, da forberedelsen tager nogen tid og chancerne for et højt stipendium øges.

De nationale mesterskaber finder sted i maj.

TRÆNING UNDER ET TENNIS STIPENDIUM

Tennis træningerne er forskellig på hvert universitet. Generelt kan det siges, at der er omkring 5 Trænings pas om ugen i 2-3 timer på tennisbanen. Træningen sammenlignet med Danmark er ofte ret hård og tager meget tid. Dette betyder ekstra træning i området styrke-udholdenhed og koordination. Den hyppige og hårde træning i USA fører ofte til, at spillerne når deres maksimale præstation og dermed muligvis skaber springet ind i en professionel karriere.

Forudsætninger for et tennis stipendium

Et sports stipendium i tennis kan undervises godt. Selv med atleter fra gymnasie niveau er chancerne for et godt stipendium relativt gode. For at gøre dig selv mere interessant for trænerne anbefaler vi, at du deltager i rangerende turneringer inden det planlagte ophold i udlandet. En god individuel placering øger dine chancer for at få et godt stipendium.

Påvirkende faktorer, såsom skader eller lave præstations niveauer, kan naturligvis betyde, at du i øjeblikket ikke spiller i den krævende præstations klasse. Bare rolig, også her er der en god chance for et sports stipendium, da trænerne ofte vurderer atletens potentiale ud over ligaen.

For at finde ud af, om dit akademiske og atletiske niveau er egnet til et tennis stipendium, skal du ansøge gratis nu hos os. Vi gennemgår nøje hver ansøgning og vurderer dine chancer for at få et stipendium i USA.

VORES SERVICE

Lad vores eksperter hjælpe dig.

 

Forberedelse

> Rekrutteringsprofil
> Rekrutteringsstrategi
> Video
> Personlig rådgivning
> Tests
> Registrering

Søgning

> College/University Marketing
> Kontakt med trænere
> Valg af college
> Forhandling
> Forpligtelse
> Tilmelding

Registrering

> NLI
> I20
> Visa

Mens du studerer

> Tips & Tricks
> Transfer
> Praktik

Efter studiet

> Pro
> Jobs
> Ambassadører

MEDIER OG TILDELINGER

STARTE HER

BLIV DEL AF VERDENS # 1 AGENTUR FOR SPORT STIPENDIUMS