Atletik Stipendium i USA

Atletik Stipendium i USA

Atletik i USA er en meget populær sport. For både kvinder og mænd er der omkring 1000 colleges, der tilbyder et sports stipendium til gode atleter. Der er mulighed for et stipendium i disciplinerne Sprint (100m / 200m, 400m, 800m, 1500m), lang afstand over 3000m eller 5000m, forhindringer, langspring, højdespring, triple jump, kuglestød eller spydkast at modtage.

Atleterne er plejet og trænet meget professionelt gennem sæsonen: Ud over en cheftræner er der ofte flere assistent trænere, atletiske trænere, fysioterapeuter og for det meste også en teamlæge.

Atletik i USA og Danmark er anderledes. 

Vi kender fra det Danske sportsystem opdelingen af ​​klubberne i et ligasystem. Ligaerne er opdelt efter styrke, og det kæmpes årligt til oprykning og nedrykning. Imidlertid findes denne traditionelle tænkning ikke i USA! Selvom det spilles i forskellige ligaer, er disse ligaer ikke opdelt efter deres medlemmers præstation, men efter andre faktorer. Disse faktorer inkluderer f.eks. størrelsen på hvert universitet. Der er heller ingen op eller ned rykning i ​​en sæson. Ligaerne i amerikansk College Sport er opdelt i afdelinger: NCAA (National Collegiate Athletic Association) Division 1,2 og 3, NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) Division 1 og 2 og NJCAA (National Junior College Association) Division 1 , 2 og 3.


Grundlæggende har NCAA Division 1 i gennemsnit det højeste atletiske niveau og de største colleges, men: Divisionerne er ikke klassificeret efter holdets præstation, men efter andre kriterier (for eksempel universitetets størrelse). Så de bedste hold i Division II er markant bedre end middelmådige hold i Division I.

I NCAA Division 2 kan du finde mindre colleges sammenlignet med Division 1. NCAA Division 3 kan beskrives som den svageste division. I afdeling 3 tilbydes ingen sports stipendier. NAIA ligner ydeevne som NCAA II, men tilbyder færre sportsgrene. Kollegierne i NJCAA er 2-årige skoler med forskellige niveauer, der ofte bruges som et indgangs punkt for senere overførsel til et større universitet / universitet.

Forudsætninger for et atletik stipendium

Som en forudsætning for et atletikstipendium skal du have opnået gode resultater ved statslige mesterskaber. Succesrig deltagelse i nationale mesterskaber øger igen chancerne for et godt sports stipendium.

Hvornår er det optimale tidspunkt at begynde på universitet i USA. 

Det bedste tidspunkt at rejse til Amerika med et atletik stipendium er direkte efter at have dimitteret fra gymnasiet eller op til to år senere. Atleter i alderen 18 til 24 år er berettigede til at starte på et amerikansk universitet. For ældre atleter er det også muligt at modtage et stipendium (for eksempel i NAIA), men dette gøres kun i ekstraordinære tilfælde. Trænere henvender sig i stigende grad til yngre atleter for muligheden for at arbejde med atleten over en længere periode. Det er også muligt at rejse til USA i et, to eller tre år. Dog med hvert år, der går, vil du have det sværere at få gode stipendier, og værdifulde års støtteberettigelse trækkes fra. Derfor, jo før jo bedre! Vi anbefaler, at du starter ansøgnings processen om et sports stipendium så tidligt som muligt, da dette er din bedste chance for et atletik stipendium.

Atletik sæson i USA

Atletik sæson for kvinder og mænd udendørs starter i foråret, om vinteren starter atletik sæsonen indendørs. Derfor kan du ansøge om et atletikstipendium i foråret og efteråret. Anssøgningprocessen skal startes mindst 8-18 måneder før sæsonstart, da forberedelsen tager nogen tid og chancerne for et højt stipendium øges.

De nationale mesterskaber for mænd og kvinder finder sted i marts (Indendørs) og i maj (udendørs).

Træning under et atletik stipendium

Atletiktræning er forskellig på hvert universitet. Generelt kan det siges, at der er ca. 5 træninger om ugen som finder sted i 2-3 timer i trænings faciliteterne. Træningen sammenlignet med Danmark er ofte ret hård og tager meget tid. Dette betyder yderligere træning inden for styrke, udholdenhed og koordination. Den hyppige og hårde træning i USA fører ofte til, at atleterne når deres maksimale præstation og derefter muligvis skaber springet ind i en professionel karriere.

Krav til et atletik stipendium

Sports stipendier i atletik kan formidles meget godt. For at øge dine chancer for et højt stipendium anbefaler vi dig at forbedre dine poster inden for discipliner, der ikke er blandt dine styrker. Trænerne har derefter muligheden for at bruge dig mere alsidig, hvilket gør dig endnu mere værdifuld for holdet.

For at finde ud af, om din akademiske og atletiske præstation er velegnet til et atletik stipendium, skal du ansøge gratis nu hos os. Vi gennemgår nøje hver ansøgning og vurderer dine chancer for at få et stipendium i USA.

Vores Service

Lad vores eksperter hjælpe dig! 

Forberedelse

> Rekrutterings Profil
> Rekrutterings Strategi
> Video
> Personlig rådgivning
> Tests
> Registrering

Søgning

> College/University Marketing
> Kontakt med trænere
> Valg af college
> Forhandling
> Forpligtelse
> Tilmelding

Registrering

> NLI
> I20
> Visa

Under studiet

> Tips & Tricks
> Transfer
> Praktik

Efter studiet

> Pro
> Jobs
> Ambassadører

INTERVIEWS

Se og hør hvad vores klienter og ambassadører har at sige

Medier og tildelinger

START HER

Bliv en del af verdens nr. 1 agentur for sports stipendier