Sports stipendium i USA

En af grundene til at du skal vælge og prøve at få et sports stipendium i USA er den  optimale kombination af sport og uddannelse på et højt (til tider professionelt) niveau. Et sports stipendium hjælper dig med at gennemføre et universitets studie til en lav pris (nogle gange gratis), samtidig med du får SU. Mange af verdens bedste universiteter er i USA. Disse inkluderer Harvard, Yale, Boston University, Stanford, Duke, Berkeley og UCLA. Disse og mange andre universiteter tilbyder alle stipendier til unge atleter.

Amerika er det bedste land, der effektivt kombinerer højtydende sports- og universitets studier. Mange skoler tilbyder endda deres atleter deres egne vejledere og yderligere kurser. I Danmark er det normalt vanskeligt for atleter at kombinere studier og sports karriere. Det meste af tiden skal gymnasieelever vælge mellem studier og konkurrencedygtig sport, Hvor der desværre er en af de to dele som normalt bliver valgt fra.

I mange tilfælde er det derfor en meget alvorlig beslutning at vælge et sted at studere, og ofte tages ikke bliver det talent (det kan være akademisk eller atletisk) ikke udnyttet da man skal vælge. Det er anderledes i USA. Her tilbyder universiteterne unge atleter muligheden for at kombinere deres studier og sport optimalt. Derfor er et sports stipendium i USA for en talentfuld og ambitiøs atlet, en optimal måde at fortsætte med at dyrke elite sport i en ny kultur, samtidig med at der bliver studeret.

Amerikas College System har allerede formet og frigivet mange verdenskendte atleter. En studerende, der har modtaget et sports stipendium, kan drage fordel af mange fordele i dette system. Disse inkluderer f.eks. Professionel coaching, struktureret sport og karriereplanlægning og brug af fremragende sports udstyr, som universiteterne leverer til deres atleter. En normal daglig rutine inkluderer en eller to træningssessioner samt yderligere fitness og muskeltræning tilpasset den respektive sport. Alt dette foregår under opsyn af professionelle vejledere parallelt med universitets studier.

Ofte stillede spørgsmål

… og de tilsvarende svar

For Atleter

Det varierer meget og afhænger af mange faktorer, såsom hvilket stadie i sæsonen trænerne er og hvor godt dit CV er eller kvaliteten af din highlight video. Det kan være, at du allerede efter et par dage har interesse eller tilbud, men der kan gå uger eller måneder, før et tilbud kommer. Overvej derfor og opret profilen i god tid, så trænerne kan bedømme dig så tidligt som muligt.

Et “full ride” som det også hedder, kan dække din undervisning og gebyrer, kost og logi, bøger og mere i relation til din sport, såsom udstyr, tøj m.m.. Stipendier tildeles med en procentdel, der kan variere fra 0-100%. Kun de respektive trænere kan bestemme størrelsen på din andel. Et fuldt stipendium tildeles meget sjældent og kræver særligt gode sportslige (og akademiske) resultater.

Sports stipendier tildeles oprindeligt i et år ad gangen og forlænges normalt inden et nyt skole år begyndes. Siden 2012 har det været muligt at modtage stipendiet i alle 4 år, hvilket svarer til varigheden af en bachelorgrad. Hvis du allerede har studeret og beslutter dig efter et par semestre at skifte til et amerikansk universitet, justeres / forkortes dit stipendium.

Stipendet tildeles uanset valg af studie. Så du kan studere enhver bachelor, der tilbydes af dit universitet, så længe du opfylder kriterierne for støtteberettigelse i Danmark (SU). Valget af kurser og fagområder i USA er lidt anderledes end i Danmark. Dit sportesstipendium er uafhængigt af dine ønskede studier, fordi sports stipendiet kun regulerer finansieringen af dine studier.

Nej. Et stipendium kan kun gå tabt i tilfælde af alvorlige overtrædelser af reglerne, som fusk i en test, usportslig adfærd eller brud på universitetsreglerne.

Du bliver normalt indkvarteret på campus i en bolig for studerende (=on-campus housing). I nogle tilfælde er der endda særlige boliger med kun atleter. Under visse omstændigheder kan du også bo i en delt lejlighed uden for campus (= off-campus housing). Du kan i visse tilfælde også leje et hus tæt på campus, så du har egen bolig, sammen med holdkammerater/venner. 

Sports stipendier tilbydes i følgende sportsgrene:

Kvinder:

Bueskydning, Basketball, Bowling, Langrend, Ridning, Hegn, Field Hockey, Golf, Gymnastik, Ishockey, Lacrosse, Skydning, Roning, Ski (Langrend og downhill), Fodbold, Softball, Svømning og dykning, Synkroniseret svømning, Tennis, Atletik, Volleyball , Beach volley.

Mænd:

Baseball, Basketball, Langrend, Golf, Gymnastik, Ishockey, Lacrosse, Skydbibg, Ski (Langrend og downhill), Fodbold, Svømning og dykning, Tennis, Atletik (indendørs og udendørs), Volleyball, Vandpolo, Wrestling.

For et stipendium skal du gennemføre TOEFL og SAT-testen. Studerer du allerede, kan du blive skånet for SAT-testen. Ansøgning om en kandidatgrad kan kræve en yderligere test (f.eks. GMAT) i stedet for SAT.

Test of English as a Foreign Language (TOEFL) er en standardiseret test, der undersøger sprogkundskaber hos ikke-engelsk talende. Det anses som en forudsætning for optagelse på universiteterne i USA. TOEFL-testen består af fire forskellige områder og tager cirka fire timer at gennemføre.

(1) Læseforståelse (forståelse af skriftsprog)

(2) Lytteforståelse

(3) Tale

(4) Skriftlig forståelse (uafhængig skrivning)

Afhængig af vidensniveauet kan du opnå op til 30 point på hvert af de fire områder. Den maksimale samlede score at nå er 120.

SAT er en standardiseret test, der tester alle ansøgers akademiske evner til amerikanske universiteter. Det betragtes som en optagelsestest, der kræves på de fleste amerikanske universiteter og colleges. SAT tester færdighederne i analyse og problemløsning i matematik, læseforståelse og skrivning. Et godt SAT-resultat øger chancen for at blive optaget på et Amerikansk universitet betydeligt.

Forberedelsestiden tager 4-6 uger. Jo mere omhyggelig, og jo mere du læser op, og jo højere din score er, jo større er dine chancer for at få et godt stipendium. Med en god SAT score kan du få akademisk stipendium, og dermed betale mindre for opholdet. 

Med et student visum er det tilladt at arbejde op til 20 timer om ugen på et amerikansk universitet. I det første studieår er det dog kun i begrænset omfang muligt.

For et studie i udlandet, på et amerikansk universitet, skal der ansøges om et studenter visum (F-1). Varigheden af ansøgnings processen er forskellig, generelt skal der planlægges flere uger (2-5) til processen.

Highlights videoen skal have indhold fra træningen såvel som kampe/ konkurrencer. Ud over de individuelle højdepunktscener skal videoen også omfatte en kort, uklippet del, så trænerne bedre kan vurdere din tekniske / taktiske opførsel, selv i pressede situationer. Videoen skal vare mindst 4 minutter.  

Du skal have en forsikring som dækker sportsskader for at være gyldig til at konkurrere på College. Oftest, er det bedst at få en forsikring direkte gennem universitet, så du undgår komplikationer. 

Ja, det er muligt at overføre ECTS point og kurser (og få merit). Dette afhænger dog af dit universitet i Danmark og din uddannelse. Undersøg derfor mulighederne bedst muligt på forhånd, hvis muligheden findes.

Selvfølgelig. Men du skal selv betale omkostningerne. 
Din vinterferie varer fra omkring midten af ​​december til midten af ​​januar, og din sommerferie varer fra midten af ​​maj til begyndelsen / midten af ​​august.

Dine studier er skræddersyet til din træning og konkurrencer, så der er ingen problemer. Der er også vejledere for atleter, på stort set alle universiteter, der vil hjælpe dig med din akademiske uddannelse.

Det er altid muligt at afslutte dine studier i USA og vende tilbage til Danmark. Stipendiekontrakten er kun bindende for universitetet. Derudover er der også muligheden for at skifte universitet, som vi også er behjælpelige med. 

Ja! Amerikanske universiteter er internationalt anerkendt og rangerer blandt de bedste universiteter verden over.

Hvert år ansøger mere end 7 millioner studerende fra Amerika om at få et sports stipendium. Hvis man derefter misser forhandlingerne eller timingen er dårlig, eller hvis man ikke har de relevante dokumenter og / eller testresultater klar, forsvinder man meget hurtigt fra billedet af træneren. Vores atleter opfylder alle krav. Trænerne ved det og behøver ikke at bekymre sig om, at en atlet ikke er konkurrence berettiget i sidste øjeblik. Derudover kender trænerne vores høje kvalitet af spillere vi sender over Atlanten, gennem vores gode omdømme. De sender os målrettede forespørgsler eller direkte stipendie tilbud, som vi sender videre til dig.
En anden fordel er, at du sparer penge gennem os! Vi kender markedet præcist og kan sortere eller forbedre dårlige tilbud direkte. Allerede ved et stipendie tilbud, der kun er 5% under din reelle værdi (for eksempel et delvist stipendium på kun 80% i stedet for 85%), kan du få en ekstra omkostning på op til $ 15.000 USD for din bachelor.

Et sports stipendium i Amerika er et  livs forandrende skridt.  Du vil kun opleve det én gang og det vil åbne mange døre. Med et muligt stipendium på op til $ 240.000, skal du rådgives omhyggeligt og korrekt.

For Forældre

Dit barn kan normalt komme hjem i sommerferien  (begyndelsen af maj til begyndelsen / midten af august)  og vinterferien  (midten af december til midten af januar)  .
Derudover kan du besøge dit barn i de to kortere ferier i  februar  (vinterferie),  oktober  (efterårsferie) eller når som helst i semesteret i USA.

Dit barn kan når som helst stoppe med at studere i USA og vende tilbage til Danmark. Den afsluttede stipendiekontrakt er kun bindende for universitetet. Derudover er der også muligheden for at skifte universitet, med hjælp fra os. 

Universiteternes sports hold har et veluddannet medicinsk personale. Læger og fysioterapeuter, der plejer dit barn med de nyeste metoder, er tilgængelige for dit barn hver dag. Både ved skade, til genoptræning, almindelig restitution eller styrketræning, er der professionelle folk der tager sig af dit barn. 

For modtagelse af SU, skal jeres barn være i sit andet år af en bachelor, da man ikke får SU som første års elev, da det fra Danmarks side betegnes som det sidste år i gymnasiet. Før begyndelsen af andet år i college, skal I have søgt om modtagelse af SU fra su.dk. I skal ansøge via fast-track listen, hvor der skal bruges en række dokumenter fra universitetet, til at få den på listen (SU har en guide til dette). Det tager op til 2-3 måneder at få universitetet på fast-track listen, hvorefter der skal søges SU, ligesom man gør i Danmark, som kan tage op imod en måned. Når modtagelse af SU er accepteret fra SU’s side, vil man modtage fuld udeboende SU, for op imod 4 år.

Den anden metode til at tjene penge på er, at dit barn får et job på campus, hvor de kan arbejde op imod 20 timer om ugen. Det kan være nemt arbejde, men det kan også være bachelor orienteret arbejde. 

Nej! Der skal hver 6. måned vises dokumentation for studie aktivitet via minsu.dk, hvilket gøres via en enkelt-siddet blanket som også kan findes på minsu.dk. Derefter skal en studie vejleder godkende dokumentet. Men bare rolig, SU sender en påmindelse 30 dage før der skal vises dokumentation for studie aktivitet, via dit eller dit barns e-boks.

Hvis dit barn vælger at skifte universitet, skal der søges om at få SU på den nye uddannelse via  fast-track listen igen, som gøres på samme måde som ved det første universitet. Der skal også vises dokumentation for, at dit barn er stoppet med at studere på det tidligere universitet.

Nej. NCAA forbyder deres universiteter at tilbagebetale atleternes rejseudgifter. Der er en mulighed, når det kommer til et officielt besøg (hvis trænerne invitere dit barn til at komme på besøg, i håbet om at han/hun vælger netop deres skole). I NAIA er der dog mulighed for, at universiteterne refunderer rejseomkostningerne.

Normalt dækker et sports stipendium omkostningerne til undervisning, kost & logi, bøger, udebanerejser, udstyr, og adgang til universitets faciliteter. Det afhænger af sports stipendiets omfang (1-100%.)

Vi anbefaler også et separat budget for andre udgifter, såsom at spise ude med venner, flybilletter til og fra USA, samt penge til de små ferier der er (Thanksgiving, springbreak etc.)

Liste over økonomiske forpligtelser:

  • TOEFL test (ca. $250
  • SAT / ACT-test (ca. $80)
  • Registrering hos NCAA / NAIA Clearinghouse (ca. $ 120)
  • Oversættelse og certificering af alle certifikater ($0 – 200)
  • Visa (ca. $265 )
  • Registrering på universitetet ($0 – 100 )

Oversigten fungerer som en grov guide. De faktiske omkostninger kan variere afhængigt af universitetet og den individuelles situation.

Dit barn er forpligtet til at repræsentere universitetet bedst muligt inden for sport og undervisning. Andre økonomiske forpligtelser er ikke tilknyttet.

Ja! Amerikanske universiteter er internationalt anerkendt af Bachelor / Master System og er blandt de bedste universiteter verden over.

Hvert år ansøger mere end 7 millioner studerende fra Amerika om at få et sports stipendium. Hvis man derefter misser forhandlingerne eller timingen er dårlig, eller hvis man ikke har de relevante dokumenter og / eller testresultater klar, forsvinder man meget hurtigt fra billedet af træneren. Vores atleter opfylder alle krav. Trænerne ved det og behøver ikke at bekymre sig om, at en atlet ikke spiller i sidste øjeblik. Derudover kender trænerne vores høje kvalitet af vores spillere gennem vores gode omdømme og fremsætter målrettede forespørgsler eller fremsætter direkte stipendie tilbud.
En anden fordel er, at du sparer penge gennem os! Vi kender markedet præcist og kan sortere eller forbedre dårlige tilbud direkte. Allerede ved et stipendie tilbud, der kun er 5% under den reelle værdi (for eksempel et delvist stipendium på kun 80% i stedet for 85%), kan du få en ekstra omkostning på op til $ 15.000 USD for dit barns bachelor.

Et sports stipendium i USA er et  livs forandrende skridt,  dit barn vil kun opleve det én gang og det vil åbne mange døre både sportsligt og karrieremæssigt . Med et muligt stipendium på op til $ 240.000, skal dit barn rådgives omhyggeligt og korrekt, og det er det vi hjælper med.

Vores arbejde er præstations orienteret. Dette betyder: Du betaler kun for ydelsen, hvis du får den! Vi leder som eksempel og forventer en høj grad af initiativ og frem for alt omhyggeligt arbejde fra dig. I modsætning til mange andre agenturer opkræver vi derfor ikke et servicegebyr fra dig på forhånd og / eller afgiver falske løfter, uden at du selv kan beslutte, hvilket tilbud og hvilken måde at arbejde sammen på,  du bedst kan lide. Vi arbejder ærligt, ligetil og åbent med vores atleter og deres familier og forventer det samme omhyggelige arbejde fra dig og din familie. Med denne filosofi har vi været i stand til at hjælpe over 3.000 atleter fra hele verden med at vise sig frem i collegesport i Amerika siden 2008.

I de fleste stipendier er dit barn forsikret for sports relaterede skader (træning, spil, udflugter osv.), gennem det respektive universitet.

Som international studerende med F-1 Studentvisum kræves forsikring for alle ikke-sportsbegivenheder. Undertiden er det sådan, at universitetet desuden tilbyder og / eller påtager sig en sådan forsikring. 

MEDIER OG AWARDS

INTERVIEWS

Se hvad vores ambassadører og klienter har at sige.

ATHLETES USA

Siden 2008 har vi ledsaget mere end 3.000 atleter på vej til et sports stipendium til USA. Vi har hjulpet vores atleter med at spare over $ 100 millioner i undervisning og andre omkostninger.

Vi er verdens førende agentur for amerikanske college sports stipendier. Vores høje succesrate, gode omdømme og enorme kundetilfredshed har allerede forårsaget en opstemning verden over. Som bevis for vores ekstraordinære service har vi fået tildelt godkendelses stemplet “Platinum Recognition Status” siden 2009, tildelt af Commonwealth Committee, som har tildelt os det øverste sted i kategorien Uddannelse i Sports Fellowships USA.

Commonwealth er en sammenslutning af 53 nationer og 2,3 milliarder mennesker over hele verden med det formål at give deres medlemmer et høj kvalitet og socialt retfærdigt liv på alle livs områder. Ved hjælp af mange andre partnerskaber, f.eks Den Internationale Olympiske Komité (IOC), har Athletes-USA været i stand til at give stipendier til atleter fra over 54 forskellige lande. Athletes-USA arbejder kun med de bedste atleter og placerer dem blandt de bedste sportsprogrammer i Amerika.

NYHEDER

MEDIER OG AWARDS

START HER

BLIV EN DEL AF VERDENS NR. 1 AGENTUR FOR SPORT STIPENDIUM