University Placement

BLIV EN DEL AF ATHLETES-USA FAMILIEN

Vores service er præstations orienterede, for kun gennem et gensidigt forhold mellem dig og os vil vi være i stand til at finde det bedste sports stipendium til dig. Dette betyder: Du betaler kun for ydelsen, hvis du får den.

Så vi leder som eksempel og forventer, at du skal være selvforsynende og flittige i dit arbejde. I modsætning til mange andre agenturer opkræver vi ikke et servicegebyr fra dig på forhånd og / eller fremsætter falske løfter, uden at du selv kan beslutte, hvilket tilbud og hvilken måde at arbejde du bedst kan lide og passer dig bedst. 

Personlig Plan

Fleksibel betaling

Flatrate | 2850 €

ELLER

Hvis engangsbetalingen er for høj for dig, så brug vores populære Performance Option.

Betaling ved registrering | 250 €
Betaling ved accept af et tilbud * | 3950 €

*Ingen forpligtelse = Intet gebyr

Universitets placering:

Alle beskrevne tjenester (fase 1-5) er inkluderet.

Hvert år ansøger mere end 7 millioner studerende fra Amerika om et sports stipendium. Hvis man så mangler forhandlings færdighederne eller timingen, eller hvis man ikke har de relevante dokumenter og / eller testresultater klar, forsvinder man meget hurtigt fra trænerens liste.

Vores atleter opfylder alle krav til et (højt) stipendium. Trænerne sætter pris på det og behøver ikke at bekymre sig om, at en atlet ikke er berettiget til at spille i sidste øjeblik.

Derudover kender trænerne den høje kvalitet af vores spillere (som er udstyret med en positiv vurdering af deres chancer) og stiller målrettede forespørgsler eller fremsætter direkte stipendie tilbud.

En anden fordel er, at du sparer penge gennem os!

Selv med et stipendiatilbud, der kun er 5% under din værdi (for eksempel et delvist stipendium på kun 80% i stedet for 85%), kan du pådrage dig yderligere omkostninger på op til $ 15.000 USD for din uddannelse.

Vi kender markedet udenad og kan sortere eller forbedre dårlige tilbud direkte. 

Flatrate: Anbefales til atleter, der er fast besluttet på at rejse til Amerika OG deres odds (af vores hold) var positive uden begrænsninger.

Performance option: Anbefales for atleter, hvis beslutning om at tage til Amerika endnu ikke er sikker, og / eller hvis oddsene er begrænset.

Du kan registrere dig her på denne side, trykke på gratis evaluering nederst eller skrive til os. 

Vi anbefaler altid at starte så tidligt som muligt. Jo før rekrutterings profilen er færdig, desto hurtigere er alle trænere i stand til at få adgang til den og afgive tilbud. Hele “rekrutterings processen” varer mellem 6-18 måneder, kun i nogle få tilfælde er det (måske) muligt på kortere tid.

Dette er forskelligt fra atlet til atlet og afhænger af mange faktorer, f.eks i hvilken fase af sæsonen trænerne og scouts er. Også kvaliteten af din video eller hvor langt du er med din profil og de oplysninger, du giver.

Medlemmer af programmet “University Placement” (med personlig support) har en succesrate på omkring 95%.

Det kan være, at du allerede har interesse / tilbud efter et par dage, men der kan gå uger eller måneder, før en træner tager kontakt.

Det er derfor vigtigt at du har : Tilstrækkelig med tid og planlægger profilen god tid, så trænerne kan vurdere så tidligt som muligt og at kvaliteten af din profil er god. Kig eventuelt på tidligere profiler for at få inspiration. 

MEDIER OG AWARDS

START DIT EVENTYR

HVORFOR ATHLETES-USA?

Vores service

Lad vores eksperter hjælpe dig.

Forberedelse

> Rekrutteringsprofil
> Rekrutteringsstrategi
> Video
> Personlig rådgivning
> Test
> Registrering

Søgning

> Marketing / universitetsmarkedsføring
> Kontakt undervisere
> Valg af college
> Forhandling
> Forpligtelse
> Tilmelding

Registrering

> NLI
> I20
> Visa

Mens du studerer

> Tips & tricks
> Transfer
> Praktik

Efter studiet

> Pro
> Jobs
> Ambassadører

INTERVIEWS

Se hvad vores ambassadører og klienter har at sige.