HVAD FORSKELLEN MELLEM NCAA OG NAIA?

Et almindeligt spørgsmål som mange unge atleter spørger, når de hører om NCAA og NAIA, er hvad forskellen er på de to forskellige divisioner.

Dette er den meste misforståede del af processen, men det er forståeligt at folk er forvirret fordi i det meste af verdenen, Division 1 er bedre end division 2.

MEN SÅDAN ER DET IKKE I COLLEGE SPORTS

Hvert eneste universitet der har sport, er nødt til at ansøge om tilknytning til en af de 2 sportsafdelinger, hvor de største er:

 

NCAA D1
(4 års skole)

NCAA D2
(4 års skole)

NCAA D3
(4 års skole)

NAIA
(4 års skole)

NJCAA
(2 års skole)

# Universities/Colleges

351

308

443

250

500

# Student-Athletes

180,000

122,000

191,000

65,000

59,000

Athletic scholarship

Ja

Ja

Nej

Ja

Ja

Der er mange kriteterier taget I betragntning når et universiteter beslutter sig for hvilket division de gerne vil konkurere I, såsom budget, location og præference.

Én af faktorerne kan være, hvor mange sports universiteter yder?

  • Typisk vil et NCAA division 1 skole have mange sports og et stort Amerikansk fodbold eller Basketball hold
  • Universitetet med mindre hold eller som ikke har Amerikansk fodbold er typisk i NCAA Division 2 eller NAIA.

Derfor, uanset hvilken division dit universitet er i, alle andre sportsgrene skal konkurere i den division. Derfor, at være på en NCAA division 1 skole betyder automatisk ikke at dit program er bedre end et division 2.

  • Bare fordi at et hold konkurrere i NCAA division 1, betyder det ikke at det automatisk er bedre end et NCAA division 2 & 3 og NAIA hold.
  • Mange af de bedste College Golf hold er i NCAA division 2 eller NAIA.
  • Top NAIA Tennis programmer kan have bedre spillere end lavt-niveau NCAA division 1 programmer.

Det er dog sandt at Elite NCAA Division 1 hold, grundet popularitet af deres sports programmer ført af Amerikansk fodbold og Basketball, har tendens til at få de bedste Amerikanske sports talenter til deres skoler, hvilket ofte gør at de andre hold på skolen også er gode.

Men med mindre du har olympisk niveau eller har været på ungdoms landshold, som normalt er dem der er rekrutteret til top 30-40 i NCAA Division 1, er du nødt til at huske på at der er mange andre faktorer der spiller ind end bare divisionen, når det kommer til at vælge skole.

Læs mere på vores hjemmeside om de forskellige division og meget mere information:

http://localhost/dk-wordpress